Profile

audiir: (Peace)

Juuria etsimässä ja tulevaisuutta pohtimassa.

Free Account

Created on 2017-04-18 06:10:43 (#3133029), last updated 2017-08-28 (3 weeks ago)

6 comments received, 6 comments posted

257 Journal Entries, 112 Tags, 0 Memories, 1 Icon

View extended profile

Name:audiir
Birthdate:Jan 29
Location:Finland
Seisoin pitkään, pitkään, jumissa tienhaarassa ja mietin, mihin suuntaan jatkaa matkaa. Nyt olen sitten uuden tien alkupäässä: eronnut, päiväkoti-ikäisen äiti, jatko-opiskelija ja hiukan omassa elämässä hukassa oleva nainen. Viimeiset vuodet ovat tehneet minusta ehkä hiukan surumielisen (ja väsyneen), mutta ikuinen optimisti minussa uskoo ja jaksaa hiljaa muistuttaa, että tästä tulee vielä ihan hyvä polku, kunhan alkuun pääsee. Yritänkin pitää siitä mielikuvasta kiinni kynsin hampain niinä hetkinä, kun usko on koetuksella.

Toivon, että tästä polusta tulee täydellisen kauniin vihreä, syksyisen monivärinen, talven hiljainen ja keväisen raikas. Toivon, että aurinko paistaa, myrskyää, lunta sataa ja kevätpurot lorisevat. Ja toivon, että nuo kaikki sävyt näkyvät myös tässä journalissa.

Saa pyytää kaveriksi. ♥

Interests (41):

aikaiset aamut, eläimet, fever ray, haaveilu, hiljaisuus, jooga, juna-asemat, junat, kasvisruoka, kaukaiset maat, kauriinmetsästäjät, keikat, kirjoittaminen, kokkaaminen, lapset, liikkuminen, lukeminen, luonto, lutakko, matkustaminen, metsäpolut, metsät, moonspell, mökkeily, norja, onnellisuus, pohdiskelu, pohjoismaat, rauha, red eleven, ruotsi, sisäinen rauha, tee, terveys, tutkiminen, unelmat, uusi musiikki, valokuvaaminen, vegeily, ystävät, äitiys
People [View Entries]
Communities [View entries]
Feeds [View Entries]
To link to this user, copy this code:
On Dreamwidth:
Elsewhere: